Arena - Blok 25 - Antifašističke Borbe, 1.5, 56m2, 5/7

ID 354/Prodaja/Stan

135.000 €
2.411 €/m²

Osnovni podaci

Mesto
Beograd
Opština
Novi Beograd
Lokacija
Blok 25, Arena
Adresa
Antifašističke Borbe
Kvadratura
56 m²
Struktura
1.5 soban
Sprat / Ukupno
5 / 7
Vrsta
Stara gradnja
Grejanje
CG
Stanje nekretnine
Standard
Dokumentacija
Uknjižen
LiftTerasaParking

Arena - Blok 25, zgrada na uglu Antifašističke Borbe i Bul. Zorana Đinđića

Jednoiposoban stan (mogućnost adaptacije), na petom spratu od sedam. Građevisnke površine od 56m2, korisne površine 50m2.

Svetao, dvostrano orjentisan, sa dve terase (od kojih je jedna zastakljena) i odličnim pogledom na Arenu.

Prostorije: Predsoblje (hodnik), dnevna soba, kuhinja, manja spavaća soba, trpezarija,  kupatilo i dve terase.

Centralno grejanje, lift, interfon, kablosvka, podrum, zajednička prostorija na spratu.

Uknjižen, prodaja direktno od vlasnika!

Opis kraja:

Površinu Bloka 25 najvećim delom zauzima višenamenski objekat “Štark Arena” dok su stambeni objekti smešteni uz ulicu Antifašističke borbe. Prodaja stanova u Bloku 25 u ovom bloku oduvek je privlačila pažnju zbog elitne lokacije i sijaset sadržaja koje nudi. Postoji raznolikost kada je struktura nekretnina u pitanju, a najzastupljeniji su stanovi većih kvadratura koji su idealni za porodičan život. Osvetljeni su zbog dobre orijentacije, imaju terase ili lođe i pripadajuće podrumske prostorije. Zgrade su višespratne, imaju liftove, datiraju s kraja ‘80-ih i 90-ih godina 20.veka a ima i novijih koje su izgrađene pre 10-15 godina. Kvalitet gradnje je dobar i uglavnom su sa belom fasadnom ciglom. Stanarima je u slobodnoj zoni obezbeđen i prostor za parkiranje uz same zgrade. Izvan zone bloka parkiranje se naplaćuje po gradskom tarifnom sistemu. Naselje je oivičeno ulicama Španskih boraca, Bulevar Arsenija Čarnojevića, Antifašističke borbe i Bulevar Zorana Đinđića.

U samom bloku nema obrazovnih ustanova, ali su najbliže smeštene u okolnim blokovima: osnovna škola “Jovan Dučić” u bloku 21 ,“Laza Kostić” u Bloku 23 i “Radoje Domanović” u Bloku 28. Predškolske ustanove su na raspolaganju u skoro svim blokovima sa kojima se naselje graniči s tim da u pomenutom Bloku 23 ima dva državna vrtića “Pčelica” i “Leptirić” kao i “Čigra” u Bloku 29. Na svega par minuta hoda udaljeni su X Beogradska gimnazija “Mihajlo Pupin” i “Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju” u Bloku 21 i “Fakultet za kompjuterske nauke Megatrend univerziteta” u Bloku 28, odnosno “FDU” u Bloku 39.

Kada je reč o zdravstvenim ustanovama, nekoliko važnih objekata se nalazi u okolini. Zdravstvena stanica u kojoj rade službe za zdravstvenu zaštitu dece, omladine i odraslih je u Bloku 28, dok su “Vojnomedicinski centar” i ordinacija za fizikalnu terapiju smešteni u Bloku 22 odnosno Bloku 29.

Kraj raspolaže sa uređenim zelenim površinama, mahom oko arene, bez inventara i sprava za igru. Oskudna je situacija i sa zelenilom. Malobrojni su drvoredi koji ispunjavaju prostor, pa se stiče utisak da je blok otvorenog tipa. U naselju postoji samo jedan košarkaški teren koji je ograđen zbog bezbednosti od saobraćaja. Prodavnica ortopedskih pomagala, apoteka, cvećara, kafići, salon lepote, pekare, rent a car, menjačnice, minimarketi, banka i prodavnica kompjuterske opreme samo su neki od lokala iz čitave lepeze uslužnih i trgovinskih delatnosti. Glavni adut je “Štark Arena” u kojoj se organiziju brojne manifestacije tokom cele godine. Objekat poseduje svoju podzemnu garažu i jedan deo nadzemnog parkirališta.

Uz naselje saobraća nekoliko autobuskih linija.

Blok 25 se nalazi uz autoput te se preko mosta Gazela brzo stiže do centra grada, odakle su lako dostupni deo opštine Vračar oko Hrama Svetog Save i Trg Slavija. U blizini se nalaze još tri mosta što čini odličnu povezanost sa ostalim delovima prestonice. Do centra se stiže za manje od 10 minuta. Isto vreme je potrebno kolima do Ade Ciganlije ili Zemuna, a laganom šetnjom od pola sata možete doći do Zemunskog i Savskog keja.

Vlasnik

Slični oglasi

Direktna prodaja stanova BG doo
Sva prava zadržana © 2020
Izrada sajta Creative Web